• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Makovecz Imre csontpótlás akció

Makovecz Imre korunk egyik leghíresebb, Kossuth- és Ybl-díjas magyar építésze, aki ebben a hónapban ünneplné 83. születésnapját. Az ő munkásságának tisztelegve egy “csontépítési”, csontpótlási akciót hoztunk nektek.

Az akció tartalma:
Szájsebészeti konzultáció, digitális panoráma röntgent, csontpótlás 25% kedvezménnyel (az igényeknek és a helyi viszonyoknak megfelelő csontpótló anyaggal). Amennyiben a műtét vagy műtéttel egybekötött csontpótlás megvalósul, még a konzultáció és a panoráma röntgen költségét is jóváírjuk.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a MAKOVECZ jeligét neveddel és telefonszámoddal, mi pedig maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akció Dr. Nyorba Péter és Dr. Gáspár Lajos kollégánknál vehető igénybe 2018 novemberében hónapban a Gáspár Medical Centerben.

A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj,  akut ínysorvadás, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. A csontpótlást foghúzással, implantációval vagy egyéb szájsebészeti műtéttel célszerű egybekötni. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!

Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre.