• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Mattel PolaOffice fogfehérítési akció

A Mattel játékgyártó cég termékei csaknem minden családban előfordulnak, akár Barbie baba, Batman, Match box vagy társasjátékok formájában, nagy örömére kicsiknek és nagyoknak. Ruth Handler, a Mattel társalapítójának születésnapja alkalmából egy játékos, de igen hatékony fogfehérítési akciót hoztunk nektek.

Az akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció és Pola Office professzionális fogfehérítés mindkét állcsontra, nem csak a front fogakra, hanem a teljes mosolyvonalra, 1 ülésben 1 alkalommal + 1 korrekciós lehetőséggel 72.600Ft helyett 60.000Ft-ért, mely bármely szájhigiénikus kolléganőnknél igénybe vehető 2018 novemberében a Gáspár Medical Centerben.

A fogkő-eltávolítás nem része az akciónak, de amennyiben kollégánk szükségszerűnek tartja a fehérítés előtt a fogkövek eltávolítását, tőlünk most azt is akciósan kérheted 18.000 Ft helyett 14.000 Ft-ért.

Jelige

R

Részletek

Küld el az info@gasparmed.hu-ra a MATTEL jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.
Az akciós ajánlat 2018 novemberében vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!