• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Tutankhamon amalgám töméscsere akció

96 évvel ezelőtt Howard Carter lelt rá Tutankhamon aranymaszkjára, ami egy egyik legismertebb ókori lelet. A történelem ereklyéi múzeumba valók, nem pedig a szádba. Ha szeretnéd “ókori” amalgám töméseidet szép, esztétikus, fogszínű, modern tömésekre kicseréltetni, akkor ezt az akciót neked találtuk ki!

Az akció tartalma:
Fogorvosi konzultáció, digitális panoráma röntgenfelvétel készítés és az első amalgám tömés cseréje igazi fogszínű, észrevehetetlen tömésre több, mint 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft/db áron (mérettől, fogfelszínek számától függetlenül)

EXTRA KEDVEZMÉNY: Minden további tömés cseréje 25% kedvezménnyel

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a TUTANKHAMON jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon.
Az akciós ajánlat 2018 novemberében vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána, Dr. Magas Hajnalka, Dr. Margóczi Dávid, Dr. Tóth Máté kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!