• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Lucky Lady II. állapot felmérési akció

A Lucky Lady II. (egy amerikai B-50-es bombázó) 70 éve elsőként repülte körbe megállás nélkül a Földet. Ha te is teljes képet szeretnél kapni szád állapotáról, akkor jelentkezz teljes körű állapot felmérési akciónkra

Az akció tartalma:

Teljes fogászati és szájüregi állapotfelmérés, góc-, rák-, carries- és ínysorvadás szűrés digitális panoráma röntgennel 12.500 Ft helyett most csak 6.500 Ft-ért.

Sőt, extra kedvezményként az általad választott következő kezelésből 20%-os árengedménnyel ajándékozunk meg (fogkő-eltávolítás, fogfehérítés, tömés, gyökérkezelés, foghúzás, korona).

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a LUCKY LADY 2 jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2019 márciusában vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr Margóczi Dávid, Dr Molnár Diána, Dr Magas Hajnalka vagy Dr Tóth-Gáspár Máté kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpontfoglalásnál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!