• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Monopoly fémmentes korona akció

Társasjátékban érdemes kockáztatni, főleg ha a 86 éves Monopoy-val játszunk, de a hosszú távú pótlások készítésekor érdemes biztosra menni és kiváló minőségű, fémmentes, cirkón vagy procera koronát készíttetni, pláne kedvezményes áron.

Az akció tartalma:
Fogorvosi konzultáció, 1 db digitális panoráma röntgenfelvétel és minden második korona 15%, minden harmadikra 30% kedvezményt biztosítunk.

Jelige

R

Részletek

Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a MONOPOLY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából vagy elérsz minket a +36 30 328 6337-es telefonszámon is.

Az akciós ajánlat 2019 márciusában vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Molnár Diána, Dr. Magas Hajnalka, Dr. Margóczi Dávid, Dr. Tóth-Gáspár Máté kollégánk kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe).

Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!
Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.
Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.
Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!