• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Dr. Leelőssy-Nagy Gergely fogszakorvos, dentoalveolaris sebész szakorvos, implantológia, szájsebészet Gáspár Dental

Dr. Leelőssy-Nagy Gergely

``Mindamellett, hogy a meglévő fogászati problémákat kezelem, szeretném betegeim szájüregi egészségét magasabb szintre emelni a prevenció, a szájhigiéné fejlesztésének hangsúlyozásával mind gyermek, mind felnőtt pácienseim körében.``

Hajdúszoboszlón születtem, itt is folytattam általános és középfokú iskolai tanulmányaimat, amit később a Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Karán, majd a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Cum laude minősítésű diplomám megszerzése után sikeresen letettem a Dentoalveolaris sebészet szakvizsgát is.

2013-tól kezdve rendelkezem szakmai tapasztalatokkal az ambuláns szájsebészeti beavatkozások területén, 2014-től pedig alapellátási körzetben volt módom a megtartó fogászat és fogpótlástan területén napi gyakorlati tapasztalatokkal bővíteni az egyetemen megszerzett elméleti tudásomat.

Céljaim közt szerepel a rendelkezésre álló fogászati eszközök, technika, asszisztencia valamint naprakész szakmai tudás segítségével a magas színvonalú, empatikus, lelkiismeretes betegellátás.

Mindamellett, hogy a meglévő fogászati problémákat kezelem, szeretném betegeim szájüregi egészségét magasabb szintre emelni a prevenció, a szájhigiéné fejlesztésének hangsúlyozásával mind gyermek, mind felnőtt pacienseim körében.

Célom a legmodernebb technológiák és technikák alkalmazásával precíz és fájdalommentes fogászati és szájsebészeti kezelések nyújtása.

Kiemelten érdekel az implantológia, és az azt kiegészítő csontpótló eljárások. Ezen a területen is szeretném fejleszteni elméleti és gyakorlati ismereteimet, ezért nagyon hálás vagyok, hogy a Gáspár Medical Center csapatában folytathatom karrieremet, ahol nagyon sok világújdonságnak számító módszer, anyag, technika kerül és került bevezetésre a rendszeres orvostovábbképző tanfolyamok mellett.

Továbbképzések
  • 2013 – Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar, Cum Laude minősítés
  • 2016 – Dentoalveolaris sebészet szakvizsga
  • ​2017 – Lézer alkalmazása​ az orvosi és fogorvosi praxisban
  • 2017 – Nagyteljesítményű lézerek alkalmazása
  • 2017 – Kis teljesítményű lézerek és fotodinamikus terápia fogászati és általános gyakorlatban továbbképzés