• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Nehéz Anikó szakasszisztens Gáspár Dental

Nehéz Anikó

``Nagyon szeretem a gyerekeket, így mindig örülök, ha egy kis páciens betér a kezelőbe. Ilyenkor beszélgetek velük, megnyugtatom őket, amiért általában mosolyuk és szüleik hálás pillantása a jutalom. Ezekért a „plussz” pillanatokért imádom a munkámat.``

Szerbiában, Nagybecskereken születtem és itt is végeztem el tanulmányaimat. Munkám során több szakterületen is tapasztalatot szereztem, mint például az általános fogászat, a szájsebészet, a parodontológia és a fogszabályozás.

Elsőként a Vajdaságban kezdtem pályafutásomat, amit később, Magyarországra történt költözésem után itthon folytathattam tovább. 2016 óta dolgozom a Gáspár Medical Center csapatában, amiért szerencsésnek érzem magam, mert itt a tanfolyamokon való részvétellel folyamatosan fejleszthetem szakmai tudásomat, ami véleményem szerint elengedhetetlen a mi hivatásunkban.

Munkám során fontosnak tartom a páciensekkel való folyamatos kapcsolattartást és bizalmuk megszerzését, megtartását. Nagyon szeretem a gyerekeket, így mindig örülök, ha egy kis páciens betér a kezelőbe. Ilyenkor beszélgetek velük, megnyugtatom őket, amiért általában mosolyuk és szüleik hálás pillantása a jutalom. Ezekért a „plussz” pillanatokért imádom a munkámat.

Beszélt nyelvek: szerb, horvát, bosnyák, angol

Tanfolyamok
  • Fogászati és orvosi laser tanfolyam
  • Kis teljesítményű laserek és fotodinamikus fogászat az általános gyakorlatban
  • Sugárvégelmi vizsga