• +36 30 328 6337 • info@gasparmed.hu • H-P: 8:00 - 20:00

Pinkóczi-Fodor Zsuzsanna asszisztens Gáspár Dental

Pinkóczi-Fodor Zsuzsanna

``Célom a folyamatos szakmai fejlődés, mely szerintem elengedhetetlen az egészségügyben.``

Képzőművészeti tanulmányaimat követően fogtechnikusi végzettségemet a pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskolában szereztem meg 2009–ben, ezt követően fogtechnikusként dolgoztam. Gyakorlatot szereztem, a rögzített valamint a kivehető és a kombinált fogpótlások elkészítésében.

Főiskolai tanulmányaim alatt először recepciósként helyezkedtem el a Gáspár Medical Centernél, a szívem azonban visszahúzott a szakma gyakorlati megvalósításához.

Ezért is vagyok nagyon hálás, hogy lehetőséget kaptam a csapattól, hogy ugyanitt fogászati asszisztensként folytathassam tevékenységemet, így a korábban fogtechnikusként megszerzett tapasztalataimat kamatoztatva új, magasabb szintre lépjek tanulmányaim megkezdésével. A klinika profilja biztosítja számomra, hogy fogorvosi asszisztensként a szükséges sokrétű szakmai tapasztalatot elsajátítsam.

Célom a dentálhigiénikusi képesítés megszerzése és a folyamatos szakmai fejlődés, mely szerintem elengedhetetlen az egészségügyben.

Szabadidőmben szívesen foglalkozok tusrajzok készítésével. A keleti kultúra megismerése révén a japán stílusú kertrendezés szenvedélyemmé vált, a szellemi és testi frissességet biztosító Muai Thay mellett.

Továbbképzések
  • fogászati szakasszisztens képzés